OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Provozovatele webu je:

Mgr. Nikola Pokorná se sídlem

Pod Třešněmi 1096/14

15400 Praha 5

IČ: 05885299

DIČ: CZ8752130200

 

Ochranu vašich soukromých údajů beru vážně a všechny osobní údaje (emailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Děláme vše proto, abychom vámi svěřené údaje zabezpečili proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Na požádání jsme schopni odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na našem webu zaznamenáváme. V případě navštívení stránek Vevanu.cz, zaznamenáváme standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které nás navštívíte, jednotlivé navštívené stránky našeho webu a datum a délku vaší návštěvy. Další osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na webu, nákupu produktů, soutěží či vyplnění formulářů u inzerátů.
Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu.
Vaše osobní údaje využíváme k tomu, abych vás informovali o nabídkách či službách, které poskytujeme, případně k další komunikaci v rámci naší obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete nás kontaktovat a kdykoliv se tak od nich odhlásit. V případě emailové komunikace tak můžete učinit pomocí tlačítka „Odhlásit se“, které naleznete v patičce každého mého emailu.
Dále se vaše osobní údaje využívají pro zveřejňování inzerátů vašich online produktů.
Pro usnadnění vaší orientace a pohybu na stránkách využíváme ukládání souborů cookies v prohlížeči návštěvníků. Tento web používá cookies k tomu, abychom mohli sledovat preference návštěvníků a podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na Váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili stránky VEVANU.CZ. Identifikuje se pouze cookie na Vašem počítači.
Používání cookies můžete deaktivovat ve Vašem internetovém prohlížeči.
Není-li vám cokoliv jasné, či máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat na adrese info@vevanu.cz